Een iMac staat normaliter jaren achter elkaar op 1 plek in het huis en wordt zelden tot nooit volledig uitgezet, enkel op sluimer gezet. Dit kan ook weinig kwaad maar toch zijn er de laatste tijd steeds meer problemen met iMacs. Gezien dat een iMac en MacBook statisch geladen is trekt het stof aan als een magneet en als je dus veelvuldig gebruik maakt van je mac zal er na een tijd een hoop stof in de ventilatoren zich genesteld hebben. Een onderhoudsbeurt eens per jaar is dan ook echt geen overbodige luxe, je auto breng je immers ook elk jaar naar de garage. Zo heb je langer plezier van je Apple!

Een van de onderdelen die eens stuk kan gaan is een voeding, een harde schijf die na jaren werken de geest geeft, of een geheugen module maar ook lastigere defecten zoals een videokaart die het begeeft.


Hieronder staan de problemen die wij wekelijks verhelpen. Toch een ander probleem dan mail ons gerust!

Bij ons kunt u ook terecht voor al het onderhoud aan uw computers. 

Alle computers zijn statisch geladen en trekken stofdeeltjes aan, dus na een tijd zit er veel stof verzamelt in uw laptop, pc, Apple MacBook en iMac.  Hierdoor wordt alles warmer, trager en kan het zelfs defect gaan, dus onderhoud op zijn tijd is zeker geen overbodige luxe als je lang plezier wilt hebben van je computer!

Een ongeluk is zo gepiept en ook met je geliefde MacBook. Je tas te hard laten vallen etc… bij de Apple winkels en Resellers is het volgens hun vaak einde verhaal en te duur om te maken omdat onderdelen zogenaamd ‘ vintage ‘ zijn of extreem duur volgens hun. Onzin, tegen normale betaalbare prijzen is je MacBook zo weer de oude!

Cosmetische reparatie is dus geen probleem. Het scherm is gebarsten of er zitten flink wat deuken op dan kan dit vervangen worden. Zelfde verhaal voor  Topcase / toetsenbord / trackpad / harde schijf kabels en ga zo maar door. Reparatie meestal binnen 48uur gezien de voorraad onderdelen.